15 anys al teu costat, fem Col·legi!

Encara immersos en el 15è aniversari del Col·legi tenim una excusa per mostrar als nostres membres, professionals del disseny gràfic, als joves que s’inicien en aquesta disciplina, a la comunitat educativa, a les institucions, als emprenedors i a les empreses i a la societat en general, la valuosa tasca que hem estat fent des d’aquest Col·legi, l’únic i primer de l’Estat. Coneix-la i visita el web i les xarxes socials Instagram, facebook, twitter, i llegeix els newsletter! Tots tenim una oportunitat per celebrar que el disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual, funciona i està viu, malgrat els entrebancs conjunturals i les dificultats afegides particularment els darrers mesos, perquè, recorda, el disseny ajuda!

Gràcies per acompanyar-nos tots aquests anys, gràcies per compartir, gràcies per creure en el Col·legi i, sobretot, gràcies per creure en el disseny gràfic!

La força del Col·legi sou cadascun i cadascuna de vosaltres, que ens feu créixer i millorar dia a dia, any rere any. I cada any que estem junt@s, creixem més i arribem més lluny!

Data: 10/09/2020
Categoríes: