3a Jornada de Disseny Per a Tothom · 10 de desembre a 17h · online

Què estem fent o què hem deixat de fer en l’àmbit del disseny per a tothom?

Cap a la recerca i el decàleg necessari del disseny inclusiu


Una Jornada que servirà per donar llum a aquestes i altres qüestions al voltant de la projecció responsable i compromesa plantejada des de la disciplina de la comunicació visual i que, a més, pretén fomentar i consolidar aliances estratègiques entre les institucions i el disseny que la societat necessita i reclama en un context de pandèmia o no, perquè el disseny sempre ajuda!

Com estan treballant les administracions per assumir uns reptes en l’accés a la informació per a tothom, atenent les diferents capacitats sensorials, mentals i singularitats que componen la societat? 

Aquesta Jornada també servirà d’aparador per a conèixer projectes de disseny gràfic plantejats en aquesta línia de recerca i d’aplicació.

Comptarem amb la participació de ponents de diverses institucions, entitats i professionals de la comunicació visual: ATM, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Design for All Foundation, projectes professionals i seleccionats i premiats a la 3a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA.
Descarrega’t el programa +

Connecta’t per seguir la Jornada in streaming. Activitat gratuïta.

T’hi esperem, dijous, 10 de desembre, a les 17 h

Col·labora
   

Data: 09/12/2020
Categoríes: