3a Jornada de “DISSENY PER A TOTHOM. Cap al decàleg necessari, en un entorn de pandèmia o no”

10 desembre 2020, a 17 h

Disseny inclusiu

La pandèmia ens ha afectat a tothom, persones i administracions i, de l’una o l’altra manera, tots hem reaccionat. En l’àmbit del disseny per a tothom, què estem fent? què hem deixat de fer? què s’està preparant?

Una jornada per reunir i compartir visions que permetin establir i coordinar aliances estratègiques entre les institucions i el disseny que la societat necessita i reclama, també en un context de pandèmia, perquè el disseny ajuda!

Aquesta 3a Jornada de Disseny Per a Tothom servirà d’aparador de polítiques, necessitats, prioritats, normatives i orientacions per part de les institucions, alhora que mostrarà el compromís del Col·legi per potenciar projectes que es desenvolupen per cohesionar la societat i no discriminar als seus membres per raons de diversitat funcional.

La projecció responsable i compromesa plantejada des de la disciplina de la comunicació visual ha de néixer des de la no discriminació perceptiva, ideològica, d’origen o de gènere. Com ara, generant missatges i codis comprensibles i diferenciables per a persones amb  diferents capacitats tant sensorials com mentals i, per tant, contribuint a que la informació sigui accessible al conjunt de la societat.

Podrem descobrir casos d’èxit amb línies d’investigació i d’aplicació. Aquesta Jornada, com les precedents edicions, serà un punt de trobada i de debat entre administracions, entitats, usuaris i professionals, en la cerca de la màxima integració de les persones, vetllant per a que ningú no quedi exclòs.

No hi faltis!! 

Activitat gratuïta online

Dijous 10 de desembre, a 17 h, retransmissió en directe des de la seu del Col·legi

El disseny ajuda!

Col·labora
   

Data: 12/11/2020
Categoríes: