Ajuda’ns a publicar-ho! 馃摉 Llibre “Dos anys, moltes vides”, un document excepcional

Ajuda’ns! Amb la teva col路laboraci贸 aconseguirem publicar el llibre “Dos anys, moltes vides”

Una pe莽a 煤nica de m茅s de 500 p脿gines que s贸n testimoniatge pl脿stic i textual d’aquests dos anys i com han canviat les nostres vides. El llibre del projecte聽“Dos anys, moltes vides”聽recull els p貌sters de l’anomenada internacional聽“Des de les trinxeres”聽i textos de persones de diferents perfils professionals i rellev脿ncia social que comparteixen reflexions i viv猫ncies. Aquest llibre 茅s un testimoniatge de dos anys que marquen la nostra percepci贸 del personal i el col路lectiu i ens adverteix de la nostra relaci贸 amb el planeta i totes les vides que alberga.

El llibre cont茅 1200 p貌sters, 600 autors, 50 articles, 3 exposicions…, que evidencien el vincle entre la societat, la ci猫ncia, la salut i el disseny gr脿fic, la disciplina de la comunicaci贸 visual.

Amb la teva col路laboraci贸 formar脿s part del projecte i el teu nom apareixer脿 entre els que l’hem fet possible.聽La recaptaci贸 es realitzar脿 mitjan莽ant la plataforma聽gofundme i el vostre聽suport聽ser脿 molt benvingut, tant si participeu en el crowdfunding聽com si compartiu el seu link per a fer-lo arribar a moltes m茅s persones.

>> CONTRIBUEIX<<

Data: 07/04/2022
Categor铆es: