«ALL SOUNDS GOOD»: La crònica d’un taller anunciat

El passat 27 de març en l’espai Montoya va tenir lloc el Workshop «ALL SOUNDS GOOD» guiat pels dissenyadors David Carson i Felipe Ibáñez (col·legiat núm. 963).

Aprofitant que el consagrat dissenyador David Carson feia escala a Barcelona per a participar en el Festival OFF, es va organitzar un taller teòric pràctic de tres hores en el qual els participants es van bolcar en una experiència plàstica i lúdica distesa i relaxant, guiada per David Carson i per Felipe Ibáñez, en la qual es van produir una sèrie de cartells desconstructius, cadascun amb una tècnica conceptual diferent.

Felipe Ibáñez va iniciar l’activitat amb una xerrada sobre la “comunicació de guerrilla”, i tot seguit David Carson va mostrar part de la seva trajectòria de treball.

Els exercicis es van centrar en crear primer en blanc i negre i després en color la personalitat de cada participant utilitzant materials disponibles (cartells reciclats i cedits per Marc Martí, i materials bàsics) per a generar cartells in situ. Amb les peces realitzades es van generar dues exposicions una en blanc i negre i enfront d’aquesta, una altra a color.

El Workshop va ser organitzat per la Nina Davidsohn (col·legiada núm. 916) i va comptar amb el suport institucional del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

Data: 03/04/2023
Categoríes: