Bones Festes i feliç 2023

El Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya – l’equip i totes les seves col·legiades i col·legiats us desitgem bones festes i un feliç 2023 amb salut, molts bons dissenys i prosperitat.

Enguany la Núria López, col·legiada Num 781, guanyadora del gaudeamusPROJECTA de la primera edició, i membre de l’agència de branding @apolo.branding; ha dissenyat la Nadala.

Malgrat acabar un 2022 que ens ha dut nous reptes i ens ha fet continuar batallant per alguns altres que ja pensàvem que estarien superats, com bé ha volgut visualitzar la Núria en aquesta felicitació de Nadal, mantenir-nos units, ser solidaris i anar sumant forces ens permet i permetrà continuar lluitant i fer-nos encara més forts.


En pròpies paraules de Núria sobre la seva inspiració i significat d’aquesta felicitació:
Una unió de mans on no especifiquem sexe però si suggereix afecte i la unió que es fomenten sempre en aquestes dates tan assenyalades, vestint-ho amb alguns elements d’aquestes festes.

Crec que més que mai en aquesta època una mica convulsa post-covid hem d’estar més units i donar un cop de mà a qui ho necessiti.

Gràcies Núria!

El CODGC romandrà tancat els dies festius i el 23, 27 i 30 de desembre; i el 2 i el 5 de gener.
Data: 16/12/2022
Categoríes: