Burzon i Comenge, els col·legiats que han col·laborat amb l’ICUB en l’exposició “Rere els murs de Pedralbes. Set cents anys d’una història en femení”.

L’exposició “Rere els murs de Pedralbes. Set cents anys d’una història en femení”, recentment inaugurada i que s’allotja a una de les sales de la infermeria del Reial Monestir de Pedralbes, és un projecte divulgatiu des de la perspectiva de gènere, en el que, evidentment, els elements arquitectònics i espirituals hi tenen un pes rellevant, i que és fruit de la utilització dels mitjans tecnològics.

 

L’estudi creatiu Burzon*Comenge, dels col·legiats Albert Burzon i Ester Comenge, ha desenvolupat un nou web que repassa els 700 anys d’història de l’edifici i incorpora elements gràfics en 3D i una recreació virtual també en 3D del monestir al segle XV. Al mateix web, es presenta un videojoc que restitueix la imatge del monestir al segle XV. D’aquesta restauració virtual i de les imatges, vídeos i realitat virtual que inclou han sorgit els elements de l’exposició física que fa pocs dies s’ha inaugurat i que ofereix al visitant imatges de gran format per imaginar com va ser el jardí del claustre, els daurats de la capella o l’ambient de la infermeria i la cuina, amb tots els estris que s’utilitzaven per preparar remeis i cuinar aliments. Alhora, podràs veure aquests espais en tres dimensions gràcies a unes ulleres 3D.

 

Una experiència immersiva que et permetrà conèixer i gairebé viure aquesta aventura passada en present!

 

Data: 04/12/2019
Categoríes: