Celebrem el quinzè aniversari!! Ens hi acompanyes?

Jornada “La utopia és realitat!”

9 d’octubre, de 16 a 19 h, al Museu del Disseny de Barcelona, aules B i C

 

El 5 d’octubre de 2004, va néixer el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, el primer i l’únic en el nostre camp professional de l’Estat espanyol. En efecte, el Col·legi té ja quinze anys d’història. Són quinze anys de lluita, treball, denúncies, diàleg…, plens d’evolució, d’aprenentatge, d’emocions, d’inquietuds i de satisfaccions.

Ho celebrarem amb la jornada “La utopia és realitat!”, que tindrà dues parts:

  • La presentació del llibreEsquematisme, l’eficàcia de la simplicitat”, de Joan Costa, col·legiat d’honor. Amb la introducció “Dels gràfics a l’esquematisme”, amb les experiències compartides dels professionals de la infografia i col·legiats, Jordi Català i Francina Cortés, seguida d’una conferència magistral impartida per Joan Costa.
  • La reflexió i debat “El disseny gràfic aquí i avui”, que servirà, a més a més, per mostrar el calendari d’activitats i projectes vinculats a la celebració del nostre quinzè aniversari. Amb la Presentació del cartell(*) de la celebració, projecte d’Alex Trochut, i un debat sobre l’actual paradigma del disseny gràfic amb algunes persones rellevants del seu passat, del seu present i amb d’altres que, presumiblement, estan cridades a ser-ho del seu futur. (*) Lliurament gratuït

Ens acompanyes a fer un recorregut per la breu història del Col·legi?

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a comunicacio@dissenygrafic.org.

Finalitzarem l’acte amb un brindis amb cava i amb la signatura d’exemplars del llibre de Joan Costa a càrrec del seu autor.

Aforament limitat. Reserva la teva plaça! 

Gràcies a tots i cadascun de vosaltres per escollir-nos i per donar-nos el vostre suport!

 

Data: 01/10/2019
Categoríes: