Comença el 2021 amb la millor formació!

La formació, clau de l’èxit professional. T’hi apuntes? Sessió informativa 29/1/2021

Et convidem a la presentació de la proposta formativa que tindrà lloc el divendres 29 de gener, a les 18h. Serà una sessió online, en que els i les formadores ens mostraran els cursos que han pensat per a tu i podràs compartir els teus dubtes i exposar les teves consultes. 

La nova oferta formativa del Col·legi cerca cobrir un buit en el mercat, oferint un ampli ventall de propostes didàctiques online, en el que hi trobaràs cursos pràctics, que milloraran les teves habilitats tècniques, d’altres més enfocades al desenvolupament de competències que et permetran ser un professional més complet i, finalment, cursos amb un plantejament més estratègic que t’ajudaran a millorar el teu perfil emprenedor

Tots els cursos són en modalitat online i estan impartits per col·legiats i col·legiades i han estat dissenyats per a donar una preparació molt concreta sobre nous reptes que se’ns presenten com a col·lectiu. 

La data límit d’inscripció és el 3 de febrer i el divendres 5 ja s’obren les aules virtuals per a que puguis gaudir de la millor oferta formativa, preparada per professionals i per a professionals del disseny i de la comunicació visual. 

Descobreix el que hem preparat, no deixis de visitar la nostra nova plataforma digital de formació Graphicway.

Inscriu-te a les activitats del nostre catàleg formatiu online del 2021

CREACIÓ DE PORTFOLI WEB AMB WORDPRESS

LA DOCÈNCIA EN ENTORNS DIGITALS D’APRENENTATGE

CREACIÓ DE RECURSOS DIDÀTICS I PRESENTACIONS DIGITALS

PAQUET ADOBE: Les eines del dissenyador gràfic

3D PER A DISSENAYDOR@S AMB BLENDER

COLOR A ADOBE ILLUSTRATOR

MARCA PERSONAL, ETS MOLT MÉS QUE EL TEU PORTFOLI

 

Aquest hivern 2021, no deixes de formar-te!