Deliberació BECA gaudeamusPROJECTA – 5a edició, 2022

El passat Dijous 20 de juliol va tenir lloc en la Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona ELISAVA, la reunió de la comissió de valoració de les candidatures a la beca vinculada als premis gaudeamusPROJECTA – 5a edició, 2022 – que atorga ELISAVA.

La comissió va estar formada per Albert Montull, Director d’Ordenació Acadèmica i Qualitat d’ELISAVA, Santiago Albert, Director de Màsters, Postgraus i Formació Contínua d’ELISAVA, Tin Fonts – degana del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya – i Jesús Del Clot – president del jurat dels premis gaudeamusPROJECTA.

Cal destacar la complexitat de l’elecció donat l’alt nivell dels candidats i l’adequació dels seus perfils als màsters als quals optaven.

La potenciació de l’excel·lència demostrada pels candidats i el suport al desenvolupament personal i professional amb aquest nivell, han guiat les deliberacions que han conclòs decidint per unanimitat la concessió de la beca a Alicia Ferreiro per a cursar el màster en il·lustració i còmic; i de manera extraordinària en aquesta ocasió, també s’ha concedit una altra beca a Diana Lacasa, per a cursar el Màster en Disseny Editorial.

Hem de destacar i agrair a ELISAVA, la seva predisposició i generositat, el seu clar suport a la formació i a la potenciació de l’excel·lència acadèmica com a compromís amb el desenvolupament de l’activitat professional del disseny gràfic entès tal com és avui dia, és a dir com la disciplina de la comunicació visual que integra i desenvolupa un ampli conjunt d’especialitats imbricades i enfocades de manera responsable amb les persones i el planeta.

Data: 27/07/2023
Categoríes: