Descobreix el talent jove! El dia 28 tens una cita!

Ja queda poc per conèixer i gaudir de l’excel·lència dels Projectes de Fi de Grau en Disseny Gràfic

3a Jornada PREMIS gaudeamusPROJECTA

Disseny, molt disseny!

El reconeixement a l’excel·lència acadèmica dels projectes de fi de grau seleccionats en la 3a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA es donarà a conèixer el proper dia 28, amb la retransmissió en directe des del Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona y que podràs seguir des del canal de Youtube.

Connecta’t mitjançant aquest enllaç:  https://youtu.be/DXl1s8MDGwo

Aquesta Jornada serà un espai d’exposició dels vint-i-quatre projectes seleccionats, per part dels seus autors, amb la reflexió i intervenció de diversos membres del jurat i amb interessants ponències de referents nacionals i internacionals del disseny gràfic. Una fita important per a alumnes, tutors, docents i centres acadèmics de titulació universitària de tot l’Estat i per tot l’entorn professional. Màxim nivell de pedagogia, recerca i professionalitat!

L’acte finalitzarà amb el reconeixement a Daniel Giralt-Miracle per la seva trajectòria, padrí d’aquesta 3a edició, i amb l’atorgament de la col·legiació d’honor. I per concloure la Jornada, el lliurament virtual dels guardons als projectes guanyadors en les categories dels premis HUMANA, NATURA, INNOVA, TECNIA i gaudeamusPROJECTA.

+ veure el programa

Excel·lent talent jove! Descobreix-lo i aprofita’l!

No oblidis seguir aquesta Jornada in streaming amb l’enllaç 

Data: 26/10/2020
Categoríes: