DESIGN FACES COVID-19 FROM BARCELONA

25 novembre 2020, de 18h a 19.30h

Conferència de presentació de la galeria /exposició, amb participació internacional.

 

Activitat inscrita en el BDW2020

El Col·legi participa novament en l’edició de la Barcelona Design Week2020, amb la conferència gratuïta online “Design Faces Covid-19 from Barcelona”, que servirà de presentació de la galeria /exposició “Un dia menys un disseny més. Disseny i consciència social”, el projecte “Des de les Trinxeres”.

Una galeria que acull més de 1200 pòsters, que han estat realitzats per més de 600 professionals, de més de 70 països, durant els mesos del confinament per la Covid-19 –març a juny 2020-.  #desdelestrinxeres

No et perdis “Design Faces Covid-19 from Barcelona” una conferència in streaming, amb participació internacional d’alguns dels dissenyadors i dissenyadores que han col·laborat en aquesta iniciativa i que servirà com a avantsala de la presentació de la Galeria Virtual que s’ha creat amb aquestes aportacions.

 Totes aquestes imatges ara s’estan convertint en una publicació impresa i digital que s’utilitzarà com a eina de reflexió sobra la capacitat del disseny i la seva incidència en la consciència de la societat.

Podràs seguir-la a través d’aquest enllaç al canal de Youtube https://www.youtube.com/watch?v=d0STXtBI6lU&feature=youtu.be

Data: 07/11/2020
Categoríes: