El Col·legi amb les persones autònomes

Participació en el IV Congrés de la CTAC Autònoms UGT

El Col·legi va estar present activament al IV Congrés de la Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya – CTAC-Autònoms UGT, celebrat el passat dia 12, en el que s’ha escollit la comissió executiva del nou mandat. 

Sandra Zapatero, primera secretària del Treball Autònom de la UGT, ha estat elegida presidenta de la comissió executiva CTAC-Autònoms UGT.

El Col·legi, representat en aquest congrés per la degana i la vocal institucional, Tin Fonts i Magda Batlles, ha reivindicat en la seva breu intervenció la difícil situació que està encarant el nostre col·lectiu, especialment castigat en el context de la pandèmia, i ha ratificat la necessitat d’implantar mesures concretes i específiques en l’àmbit fiscal i social per a les persones treballadores autònomes, per promoure projectes que vinculin empreses i disseny.

Nova línia d’ajuts extraordinaris per a professionals autònoms

Aprofitem per recordar-te que el proper dia 19 de febrer s’obrirà un nou registre perquè persones treballadores autònomes s’inscriguin prèviament i puguin optar a una nova convocatòria d’ajuts. Com en la darrera convocatòria, les persones que s’inscriguin seran considerades sol·licitants de l’ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d’actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits establerts a la corresponent convocatòria.

Presentació de sol·licituds
Des del 19 de febrer a 9h fins el 26 de febrer a les 15h

Beneficiaris: Professionals autònoms que exerceixin una activitat econòmica com a persona física a títol individual, mutualistes, societaris, socis cooperativistes, tots fins a un màxim de 6 persones (titulars inclosos).

Requisits: Important: Per poder demanar la prestació és necessari tenir un certificat digital o l’idCAT Mòbil.

 Llegir-ne