El Col·legi pren part a la sessió informativa d’ELISAVA · 19 d’abril

El Col·legi va participar ahir en una sessió informativa virtual organitzada per ELISAVA, en la que han assistit els alumnes de 4rt curs del grau de disseny i innovació, que actualment estan preparant els seus treballs de fi de grau.

Aquests futurs joves professionals han pogut conèixer quin és el paradigma legal del disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual. A més, se’ls ha transmès que el disseny gràfic és una professió regulada i reglada, transcendent per al conjunt de la societat en l’entorn humà, cultural, econòmic i natural i que la col·legiació és un pas, legal i lògic, que marcarà el rumb de reconeixement i credibilitat dels professionals del disseny gràfic que la societat necessita. Així mateix, se’ls ha donat a conèixer les avantatges que aporta ser membre del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

D’altra banda, els estudiants han tingut l’oportunitat d’assabentar-se de de primera mà què són els Premis gaudeamusPROJECTA, actualment en la seva 4a edició. Aquests premis reconeixen i premien l’excel·lència acadèmica dels projectes de fi de grau, convocats anualment pel Col·legi i als que es poden presentar els alumnes dels centres i de les escoles universitàries que imparteixen graus en disseny gràfic en tot l’Estat.

Agraïm a ELISAVA la seva col·laboració en la difusió sobre l’actual paradigma del disseny gràfic i el que fa el Col·legi!