EMOCIÓ I REVELACIONS EN L’ACTE INAUGURAL DE DOS ANYS, MOLTES VIDES

El dijous 25 de novembre a la Sala de Martí l’Humà del MUHBA, en un acte protagonitzat per l’emoció i les revelacions, va tenir lloc la inauguració del projecte Dos anys, moltes vides.

L’esdeveniment es va celebrar en forma de taula rodona i va comptar amb la participació de professionals destacats del disseny, la cultura i la ciència, que de manera introspectiva van compartir els seus aprenentatges, experiències i punts de vista sobre la incidència de la COVID-19 en les seves respectives disciplines.
L’acte va comptar amb tres parts, sent la primera protagonitzada per la taula presidencial. En aquesta primera part i després de la presentació per part del degà emèrit del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, Jesús Del Hoyo, es va comptar amb la participació presencial de Joan Roca director del MUHBA i Mercè Beltran directora d’activitats i comunicació de la Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau. També van participar a través d’un videoenregistrament previ el Dr. Josep Mª Campistol, director de l’Hospital Clínic i del regidor de Turisme i Indústries Creatives, el Sr. Xavier Marcé.
La segona part va estar constituïda per la taula rodona que va comptar amb les necessàries i reveladores ponències de l’escriptora i dissenyadora, Teresa Costa-Gramunt, l’actor i president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Àlex Casanovas, l’historiador d’art i membre numerari de la Reial Acadèmia Catalana de Belles arts de Sant Jordi, Josep Bracons, l’escriptora Roser Amills (mitjançant un videoenregistrament), el dissenyador de renom nacional i internacional i gran mestre, Joan Costa; i el Doctor en filosofia, professor emèrit i Síndic de la Universitat de Girona, Joan Manuel del Pozo.

Com clausura i part final de l’esdeveniment es va fer una visita a la primera de les tres exposicions de Dos anys, moltes vides instal·lada fins al 16 de desembre en la Porta de Mar.

Aquells que no vàreu poder gaudir de l’esdeveniment, o aquells que vulgueu repetir l’experiència, aviat podreu reviure les ponències en format vídeo des de les nostres xarxes.

Col·labora
   

 

Data: 26/11/2021
Categoríes: