Et deixaràs perdre aquesta oportunitat? Aprofita els esdeveniments Congrésgràfic & Grada

T’escric per recordar-te la importància i l’interès dels esdeveniments d’aquests propers dies i insistir que ho pots aprofitar molt

 

 

B) GRADA
Del 26 al 29 de març se celebra la primera edició del Saló de la imatge i el coneixement, GRADA, que hem organitzat emparats per Graphispag. Com t’hem anunciat, gràcies a l’aliança del Col·legi, Graphispag & Fira Barcelona, hem aconseguit que totes les activitats que s’hi ofereixen siguin gratuïtes. Acredita’t i aprofita-les!

 

B) Conferències i masterclass
Encara hi ha alguna plaça per a les conferències i masterclass que ofereix la novena edició de CongrésGràfic. Recorda que pots inscriure’t gratuïtament dia a dia i assistir a les activitats que no estiguin plenes. Com a col·legiat vas ser dels primers a saber d’aquesta oportunitat i ens consta que molts de vosaltres ho heu aprofitat.

 

C) Obsequi
Com a col·legiat tens un regal molt especial i si passes pel nostre estand –situat al pavelló 2, final del passadís E, a la dreta, a l’entrada de la sala de conferències de CongrésGràfic&GRADA. El podràs recollir, cal que t’identifiquis adequadament. El carnet de col·legiat t’acredita.

 

D) Catàleg de paper gratuït
Com a col·legiat també tens un altre avantatge. Inscriu-te en aquest enllaç i podràs recollir gratuïtament a l’estand d’Unión Papelera -pavelló 2, carrer D, estand 38- un catàleg dels seus productes “Design Collection” (valorat en 59 €).

 

E) Premis gaudeamusPROJECTA
Com a col·legiat també tens un altre avantatge. És molt interessant la jornada de presentació de la segona edició dels Premis gaudeamusPROJECTA del dia 28. Al matí, els autors presenten els projectes al CongrésGràfic/GRADA i, a la tarda, es lliuren els premis a l’IEC, l’Institut d’Estudis Catalans. És una excel·lent ocasió per veure el millor que s’està forjant en els entorns acadèmics de tot l’estat i per buscar joves talents, per què no?, per fitxar per a la teva empresa. L’excel·lència crea excel·lència i sumar capacitats és una visió intel·ligent per construir el futur.

 

F) Quiosco
També t’animem a visitar les exposicions i el quiosc especialitzat que hem preparat. Segur que t’interessen i et sorprenen els productes..

 

G) graphispag
La Fira Graphispag t’ofereix una àmplia visió de la indústria gràfica. Hi podràs veure des del més tradicional al més innovador. És el lloc idoni per conèixer quines tècniques, tecnologies i proveïdors et poden ajudar en el desenvolupament dels teus projectes. Visita-la a fons.

 

H) Col·legia’t
Si ets col·legiat, l’enhorabona!, tot això l’hem fet possible nosaltres. Si no ho ets, tens l’oportunitat de col·legiar-te, recorda que som l’única corporació de dret públic que vetlla per la defensa dels interessos del disseny de la comunicació visual, els seus professionals i els seus usuaris.
Si et col·legies durant CongrésGràfic&GRADA t’obsequiem amb una quota trimestral gratuïta. Fes clic al formulari de sol·licitud de vinculació.

En definitiva, aprofita aquests dies en els quals el disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual, és el protagonista absolut.

Salutacions cordials,

Jesús Del Hoyo Arjona
Degà