Excel·lent valoració de la 3a Jornada de Disseny Per a Tothom · Disseny inclusiu

Les circumstàncies marcades per la pandèmia del coronavirus ens han obligat a celebrar el 10 de desembre la “3a Jornada de Disseny Per a Tothom. Cap el decàleg necessari de forma virtual, amb connexió via Zoom amb els diferents ponents i amb la retransmissió en directe via el canal de Youtube. Malgrat això hem preparat aquesta tercera edició amb la mateixa il·lusió i empenta que altres anys, amb l’objectiu de continuar donar veu al disseny inclusiu i amb la pretensió de ser una Jornada de referent per institucions, entitats i professionals de la comunicació visual.

Dit això, demanem disculpes als nostres molts seguidors que estàveu connectats davant un error tècnic en l’emissió en directe de la 3a Jornada de Disseny Per a Tothom i que ha forçat a aturar el streaming. Hem treballat en la post-producció i ara us animem a veure la Jornada en diferit mitjançant aquest enllaç https://youtu.be/PKCsh9vQdI4

Però seguim endavant i valorem les reflexions i aportacions dels ponents que han contribuït a fer d’aquesta edició un espai de trobada molt enriquidor, en el que hem pogut conèixer les línies, prioritats i iniciatives estratègiques que les administracions estan plantejant per a garantir una projectació responsable i inclusiva en l’àmbit de la comunicació visual.

D’altra banda, també hem comprovat quins són els reptes que presenta una societat amb diversitat funcional i sensorial i quins són alguns dels projectes que des del disseny estan encaminats a aconseguir que la informació sigui més accessible i integradora. Alhora, hem compartit casos d’èxit amb línies d’investigació i d’aplicació, com ara, ho són alguns dels projectes seleccionats i guardonats a la 3a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA, pel seu compromís en l’entorn social  i, amb especial atenció, a l’enfocament del disseny com a eina d’accessibilitat per a tothom.

Cliqueu aquí per gaudir de la 3a Jornada de Disseny Per a Tothom.

En preparació ja la 4a Jornada de Disseny Per a Tothom. Recorda, el disseny sempre ajuda!

Col·labora
   

Data: 15/12/2020
Categoríes: