Èxit aclaparador de GRADA&CongrésGràfic i Premis gaudeamusPROJECTA!


 

Del 26 al 29 de març, Graphispag’19, va acollir la primera edició de GRADA, el saló de la imatge i el coneixement “aplaudint el disseny”, la novena de CongrésGràfic i la segona dels Premis gaudeamusPROJECTA.

L’acollida de GRADA va ser excel·lent, amb un balanç molt positiu, tant pels visitants com per l’opinió molt favorable que van deixar els ponents durant els quatre dies de congrés.

Atès l’èxit d’assistència, amb acreditacions exhaurides a una setmana de l’inici, i havent quedat una llista d’espera per assistir a les conferències i classes magistrals de la novena edició de CongrésGràfic, el Col·legi està plantejant una futura edició de GRADA que pugui acollir la demanda total de sol·licituds.

El programa de l’edició d’enguany de CongrésGràfic ha constat de trenta-sis activitats; vint conferències, amb quatre mil places ofertes; quinze classes magistrals, amb tres-centes places, … més els visitants que han gaudit de les exposicions ubicades al recinte de Graphispag’19: “Tipus, Éssers i Barruts” i “Premis gaudeamusPROJECTA”, a més dels vint-i-dos mil visitants en l’àmbit comercial de GRADA/Graphispag’19.

La Generalitat de Catalunya visita l’estand del Col·legi a GRADA, Graghispag’19.

El 26 de març, el president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, van visitar l’estand del Col·legi, mostrant el seu interès sobre l’actual paradigma del disseny de la comunicació visual, les seves problemàtiques i les seves solucions. Alguns d’aquests aspectes també els vam poder comentar àmpliament amb la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, que va presidir la cerimònia de lliurament dels Premis gaudeamusPROJECTA, el 28 de març, a la seu de l’IEC.

A més, dediquem una menció especial per a l’Ajuntament de L’Hospitalet, i la seva Alcaldessa, Núria Marín, que va estar representada pel tinent d’alcalde, Cristian Alcazar, inaugurant la Jornada de presentació dels Premis gaudeamusPROJECTA, i que es va mostrar molt interessat i compromès amb aquestes problemàtiques, alhora que va posar de manifest la seva intenció de tenir un paper molt actiu de recolzament al disseny i al Col·legi.

GRADA&CongrésGràfic i Premis gaudeamusPROJECTA 2019, una edició amb un èxit rotund! i en aquests moments, ja estem treballant per la propera, que tindrà lloc el 2020.

 

Ponents: Joan Achón (The Others), Victor Amat, Carles Anadón, Oscar Clemente, Sergi Anguita, Judas Arrieta, Vega Asensio, Fernando Baptista, Félix Beltrán, Julio Calle, Teresa Camacho, Gabriel Campanario, Marta Cerdà, Jesús Del Hoyo, Antonio García Mora, Àlex Gobern, Javier Gutiérrez, Rodolfo Fernández Álvarez, Javier Gonzalez, Joana Magureanu, Pablo Mariné, Blanca Martí, Marc Mascort i Boix, Ana Otelea (Studio Miralles Tagliabue), Octavio Pardo, Martina Paukova, Carles Puche, Angel Sanz, Jaime Serra, Julius Wiedemann, VASAVA (Enric Godes).

 

Gràcies a:

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Data: 12/04/2019
Categoríes:
Etiquetes: , ,