Èxit de participació en el 15è aniversari del Col·legi

Moltes col·legiades i col·legiats i altres professionals, estudiants, amigues i amics del disseny gràfic i institucions, ens van acompanyar a la Jornada “La utopia és realitat. 15è aniversari del Col·legi”, que va ser tot un èxit de participació, qualitatiu i quantitatiu.

Ahir dia 9, al Museu del Disseny de Barcelona, es van celebrar els quinze anys d’història del Col·legi amb una jornada de reflexió al voltant del paradigma del disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual, amb visions i referències al seu passat, per Pilar Vélez, present, per Jordi Ribas, i futur, per Francesc Morera. L’acte va tenir una part prèvia dedicada a la infografia, de la que es van encarregar Francina Cortés i Jordi Català, i que va donar pas a una conferència magistral sobre l’esquemàtica, impartida per Joan Costa.

La jornada va servir d’aparador per presentar els pòsters commemoratius del 15è aniversari, dissenyats per l’Alex Trochut, i del sentit del lema que és l’eix conceptual de l’any de l’aniversari “La utopia és realitat”, que va comentar Jesús Del Hoyo.

Els membres de la Junta de Govern, Francesc Morera, Jesús Del Hoyo i la degana, Tin Fonts, van exposar el calendari d’activitats i projectes que es volen portar a terme durant aquest any d’aniversari.

El parlament de cloenda institucional de l’acte va anar a càrrec de Xavier Bernadí, director general de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia, que va felicitar el Col·legi per la seva trajectòria, posant alhora èmfasi en els valors col·legials, que representen als seus professionals i el gran i ineludible compromís cap a la ciutadania.

Per finalitzar es va convidar als assistents a fer un brindis amb cava i se’ls va obsequiar amb la col·lecció dels cinc pòsters dissenyats.

Moltes felicitats a totes les persones que heu fet possible aquesta celebració!

Data: 10/10/2019
Categoríes: