ÈXIT ROTUND EN LA 4a JORNADA DE DISSENY PER A TOTHOM

La 4a Jornada de Disseny per a Tothom, celebrat el passat 15 de setembre, va tenir un impacte de més de 4000 persones en xarxes socials.

L’avantsala i va comptar amb 95 preinscrits provinents d’Espanya, l’Argentina, Colòmbia, l’Equador, el Perú, Bolívia, Mèxic, l’Uruguai, el Brasil i Suècia. La jornada sota el títol Disseny responsable o negligent? va aportar llum a les normatives d’accessibilitat digital per a les empreses i institucions públiques i privades avui, una veritable necessitat i una gran oportunitat. Evidenciant que és imprescindible que els professionals de la disciplina de la comunicació gràfica rebin formació per a poder oferir dissenys el més universalment possible; i s’adaptin a les normatives.

Van ser clau i molt celebrades les ponències multidisciplinàries que van aportar l’arquitecte Dr. Rafael Reyes Torres i la seva xerrada sobre la Accesibilitat digital: el cas Transports Metropolitans de Barcelona – TMB, la destacada i referida autora Dra. María Ledesma i la seva xerrada Accés denegat. Dimensions del problema, l’advocat Dr. Eduardo López Román amb el seu discurs Condicionants legals per a la producció de recursos digitals. No pots desconèixer els marcs reguladors per a dissenyar i la dissenyadora i amfitriona de la jornada, la Dra. Cris Ladaga amb la seva aportació sobre el Procés de disseny avui: la variable accessibilitat digital.

En relació a aquesta temàtica la UB ofereix el postgrau E-ACCESSIBILITAT EN RECURSOS EDUCATIUS amb el qual poder desenvolupar habilitats per al disseny i creació de continguts digitals educatius amb accessibilitat.


Aquells que no vau poder assistir a la jornada podreu gaudir de l’esdeveniment complet aquí 👇
Col·labora
   

Data: 27/09/2021
Categoríes: