Félix Beltrán nou col·legiat d’honor 2019!

El dissenyador Félix Beltrán ha estat el padrí de la segona edició dels Premis gaudeamusPROJECTA!

La cerimònia de reconeixement a la trajectòria professional de Félix Beltrán, va tenir lloc el 28 de març, a l’Institut d’Estudis Catalans. En Joan Costa, col·legiat d’honor 2018, va ser l’encarregat de fer la glossa dels mèrits del homenatjat.

Félix Beltrán és un referent imprescindible de la construcció disciplinària del disseny gràfic, de la comunicació visual. La seva amplia trajectòria professional l’ha portat per molts racons del mon, el que l’ha permès conèixer -com a grafista, com a dissenyador i com a ésser humà compromès- molts moments i circumstàncies que ja formen part de la història de la cultura i de la civilització, i a més participar-hi activament.

És testimoni excepcional, i en primera persona, de les capacitats de la comunicació visual, essent l’autor d’algunes de les icones més universals. D’altra banda, ha contribuït a assentar les bases tant del cartellisme contemporani com de la comunicació eficaç, clara i, per damunt de tot, ètica de qualsevol forma de grafisme assumint com imprescindible la seva militància activa en tota causa justa i el compromís amb el bé comú de la societat i el respecte de l’entorn.

Félix Beltrán continua essent un professional plenament actiu de curiositat infinita que compagina aquesta faceta amb la de docent i la d’impulsor d’activitats i esdeveniments transversals i internacionals que sempre s’orienten a fomentar la proximitat i l’amistat dels pobles.

És un privilegi i una enorme satisfacció poder-li agrair en aquest acte el seu exemple i les seves imprescindibles aportacions, atorgant-li el màxim reconeixement del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, la Col·legiació d’Honor.

…ha contribuït a assentar les bases tant del cartellisme contemporani com de la comunicació eficaç, clara i, per damunt de tot, ètica de qualsevol forma de grafisme assumint com imprescindible la seva militància activa en tota causa justa i el compromís amb el bé comú de la societat i el respecte de l’entorn.

Veure el vídeo de la cerimònia de col·legiació d’honor de Félix Beltran al nostre canal de Vimeo
Gràcies, Félix!!

Gràcies, Joan!!