Floreix la Lletra torna a Girona en la seva 6a edició

El cicle cultural de conferències i recitals Floreix la Lletra celebra la seva 6a edició, la “E”, el dijous 28 d’octubre a les 18h, en l’Auditori Viader, de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Enguany, es vertebra a partir del concepte “rEnÉixEr”, un concepte que va més enllà de la gradual superació de la pandèmia “a casa nostra” i que es planteja com una revisió del que s’ha fet, dels seus èxits i de les noves vies i reptes que se situen davant nostre.

Partint de la revisió de les anteriors edicions i inspirant-se no només en el concepte de renéixer sinó també del d’emergir, del d’avaluar i el d’avançar, se centraran els debats i les reflexions interdisciplinàries.

Aquesta edició constarà d’una jornada de dos actes:

  • El primer acte comptarà amb la participació del Director de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, el Sr. Lluís Freixas, i els diàlegs de la Dra. Cristina Simon que aportarà amb la ponència La lletra Damassiana: del brodat a l’ordinador; el del Dr. Joan Manuel del Pozo amb la seva conferència El valor suprem de la paraula; i amb el del Dr. Jesús Del Hoyo Arjona que oferirà la xarrada Lletra, traç, sentiment i, sobretot, paraules.
  • El segon acte oferirà la reflexió en format de recital musical titulat Torna el somriure com el sol de la soprano Olga Miracle i de la pianista Maria-Neus Devesa.

Per més informació i reserves no dubteu en contactar amb nosaltres a través del telèfon 933 010 234 o de l’email comunicacio@dissenygrafic.org

Data: 22/10/2021
Categoríes: