Hem signat un conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana del Consum

Treballarem i projectarem plegats per ajudar a les persones consumidores

Després de les reunions que vam iniciar el passat 2020 i que, malauradament, es van truncar per la Covid-19, finalment estrenem el febrer amb la signatura del conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana del Consum. Aquest acord de col·laboració neix de la voluntat d’establir una cooperació entre ambdues institucions per millorar la comunicació visual dels productes i dels serveis adreçada a les persones consumidores.

La formalització d’aquest conveni s’ha culminat en una trobada virtual celebrada avui, dia 3, en la que han participat la directora de l’Agència Catalana del Consum, Montserrat Ribera, i el degà emèrit del Col·legi, Jesús Del Hoyo.

En el marc d’aquest conveni, l’Agència Catalana del Consum i el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya es comprometen a impulsar accions que permetin millorar el disseny de la informació que s’adreça al públic consumidor, fent-la més comprensible i accessible per a tothom, reforçant el compromís ètic, l’adequació estètica i el sentit funcional de cada segment de consumidors. Aquesta aliança pretén promoure la defensa i la protecció dels drets dels consumidors i consumidores mitjançant un disseny gràfic compromès i responsable, especialment, amb determinats col·lectius de consumidors amb unes necessitats particulars, com ara, la gent gran, els infants i els joves, o les persones amb discapacitat.

El disseny ajuda!