II Plenari Virtual 2022 del XVI Fòrum d’Escoles de Disseny

El II Plenari Virtual 2022 del XVI Fòrum d’Escoles de Disseny es va celebrar del 18 al 22 de juliol en el marc de la XVII Semana Internacional de Disseny de la Universidad de Palermo.

El Fòrum d’Escoles de Disseny és la xarxa d’institucions i espais educatius de tots els nivells i modalitats que actuen en el camp del Disseny. Actualment, agrupa més de 410 institucions (facultats, escoles, instituts i altres formes organitzatives) de tots els nivells i dels països d’Amèrica Llatina i amb creixent participació d’altres països com el Canadà, Espanya, Alemanya, Corea del Sud, França, Itàlia i els Estats Units.


El camp del Disseny actualment planteja unes prioritats i urgències que requereixen novament el fet de confluir en un Plenari actiu del Foro que reconegui les renovades necessitats i plantegi les noves col·laboracions per encarar junts el desafiament pandèmic del present i la incertesa dels temps per venir on el disseny està convocat per, des d’un lloc protagònic i responsable, contribuir en la construcció d’un millor futur, solidari i participatiu, sustentable i respectuós, democràtic i inclusiu.

El degà emèrit del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, en Jesús Del Hoyo, va participar activament en la jornada del dia 22 de juliol.

Data: 03/08/2022
Categoríes: