La formació és la millor inversió! Descobreix el més nou de GraphicWay!

La sessió de presentació del nou catàleg formatiu online del Col·legi, celebrada el passat dia 29, ha quedat enregistrada i es pot veure mitjançant el vídeo que trobaràs aquí. Amb una durada aproximada de 55 minuts, el format de retransmissió en directe ha permès, a més, oferir a totes les persones que us heu interessat la possibilitat de compartir les vostres preguntes i reflexions en viu. 

Ara tens una nova oportunitat de conèixer en detall el programa de cursos de l’Escola d’Hivern. Els diferents docents van participar per exposar les seves propostes formatives i donar resposta a algunes consultes. 

La plataforma digital GraphicWay, va prendre una embranzida decisiva al 2020, i des de llavors, és una clara aposta per la formació en línia de qualitat, impartida per professionals en actiu i per a professionals de la comunicació visual. El Col·legi vol ajudar-te i proporcionar-te eines perquè milloris el teu perfil tècnic i perquè entrenis i potenciïs les teves habilitats emprenedores

 

No deixis perdre aquesta ocasió única de formar-te amb l’equip docent de GraphicWay, integrat per col·legiades i col·legiats. Coneix la seva trajectòria professional:

Toni Buenadicha · col. 446

Creació de portfoli web amb WordPress

Paquet Adobe: les eines del dissenyador gràfic

3D per a dissenaydor@s amb Blender

 

 

Cris Ladaga · col. 874

La docència en entorns digitals d’aprenentatge

Creació de recursos didàctics i presentacions digitals

 

 

 

Carina Stinga · col. 806

Marca personal, ets molt més que el teu portfoli

 

 

 

 

Jordi Mascarell · col. 625

Color a Adobe Illustrator

 

 

 

 

Més informació a GraphicWay

Recorda que el proper dia 3, es tanquen les inscripcions i que les places són limitades. 

Per inscriure’t clica en el títol del curs que t’interessi i envia’ns el formulari i el comprovant de pagament a comunicacio@dissenygrafic.org