La gala de la 5a edició dels premis gaudeamusPROJECTA… aviat… ben aviat!

Després de veure a les xarxes socials, i a la web de gaudeamusPROJECTA, les primeres imatges de cada un dels 24 projectes seleccionats, no us heu quedat amb ganes de més?

Doncs aviat… ben aviat celebrarem la gala de la 5a edició dels premis gaudeamusPROJECTA. Hem pogut demostrar en aquestes cinc primeres edicions que el jove talent estatal del disseny gràfic té molt a dir, ara només falta que sigui escoltat i aprofitat, i també molt. Ens acompanyareu? Ja sigui a títol personal, en grup, que pugueu plantejar-ho com activitat a escoles, facultats, cicles, us interessarà ja sigueu públic professional o públic general.

El 27 d’octubre i en format híbrid es podrà gaudir de la presentació i lliurament dels premis de la 5a edició dels gaudeamusPROJECTA. Presencialment, i des de la Residència d’Investigadors del CSIC de Barcelona, es realitzarà la gala amb públic i s’emetrà per streaming perquè totes les persones que no puguin assistir i no es vulguin perdre l’esdeveniment més esperat que premia l’excel·lència acadèmica en els projectes de fi de grau de disseny gràfic – i els premis millor dotats de tota Europa, d’aquestes característiques – puguin seguir-la sense perdre’s detall.

L’esdeveniment constarà de dues parts diferenciades. De 10 a 14 h es farà la presentació dels projectes, i de 16 a 18 h es lliuraran els premis. A part, com en cada edició es comptarà amb la participació de personalitats de l’àmbit polític, cultural i acadèmic. I també seran anomenades per la Pilar Vélez, les noves col·legiades d’honor, la Pati Núñez i la Toni Miserachs, que esdevindran les padrines d’aquesta edició. Veure programa aquí

Reserveu la data!
Aforament limitat. Inscripció prèvia comunicacio@dissenygrafic.org

Data: 20/10/2022
Categoríes: