La nova Junta de Govern del Col·legi pren possessió del càrrec · El seu mandat 2019-2023

10 d’abril de 2019

La nova Junta de Govern del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya ja ha pres possessió del seu càrrec. Aquests dies s’està fent efectiu els traspassos de responsabilitats entre els antics i els nous membres de la Junta de Govern i s’està contactant amb els diversos responsables de les àrees del Col·legi.

El nou equip, que va prendre possessió del càrrec el passat 9 d’abril i que està encapçalat per la degana, Tin Fonts, i Jesús Del Hoyo, com a vicedegà, i compta, també, amb Francesc Morera, secretari i Sheila González, tresorera; vol treballar, des del compromís, la il·lusió i la implicació de cadascun dels seus membres, per promoure el reconeixement professional i social del disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual.

Els vocals per als propers quatre anys són: Magda Batlles Pagès, Jordi Camps Terol, Quim Deza Artiaga, Fernando Ellakuría Alcalde, Cristina Flórez Baquero, Carina Garrido Val, Núria López Pérez, Josep Lluís Martínez Muñoz, Octavio Pardo Virto, Monchi Pedreira Díaz, Jordi Selma Gil, Cristina Simón Pascual, Eduardo Vecino González, Josep Villa Casanovas.

 

+PDF resultats eleccions

 

Data: 10/04/2019
Categoríes:
Etiquetes: , , , ,