New deadline: Premis gaudeamusPROJECTA · 31 gener 2021

No volem que ningú es quedi enrere! Ens ho heu demanat i no us ho podem negar: Sí, ampliem el termini d’inscripció i t’animem a participar fins al 31 de gener.

Som molts els formularis rebuts, però encara en volem que ens arribin més i que la possibilitat de  participar estigui a l’abast de tots els centres educatius de l’Estat! Sens dubte, ho sabem, neix bon disseny, molt bo, a tot arreu.

La complicació de les circumstàncies especials que estem vivint,  les restriccions, el confinament, juntament amb les vacances nadalenques de les universitats i escoles que imparteixen graus en disseny gràfic, -la disciplina de la comunicació visual-, han fet alentir el procés de formalització de les inscripcions.

Per això, si encara no ho has fet, ara disposes de dues setmanes més per inscriure’t a la 4a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA: hem ampliat el període d’inscripcions i de recepció de projectes fins tot el 31 de gener de 2021.

El talent jove té una nova fita. Si vols donar visualització i ressò al teu projecte de fi de grau en disseny gràfic desenvolupat i presentat al llarg del 2020, en qualsevol de les seves especialitats, la 4a convocatòria dels Premis gaudeamusPROJECTA és la teva oportunitat de rebre un reconeixement i un premi estatal a l’excel·lència acadèmica.

Si encara no t’has inscrit, ara és el moment! 

El Col·legi existeix per ajudar-te, per vetllar pels interessos de la disciplina de la comunicació visual, el disseny gràfic, dels seus professionals i dels seus usuaris. En aquesta línia, potenciar l’excel·lència és imprescindible. Per això, aquests premis reconeixen als centres acadèmics, els seus docents i donen suport i emparen als recents titulats en l’inici de la seva trajectòria professional.

+ inscripció

+ bases