Obertes les inscripcions per als Premis PFG en Disseny Gràfic!

gaudemusprojecta-5premis

 

El Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya va crear el 2017 el primer premi estatal Projecte Fi de Grau en Disseny Gràfic i enguany se li ha donat un nom propi: gaudeamusPROJECTA.

Des de fa una setmana s’ha obert el termini d’inscripcions a la 2a edició dels premis. Els projectes es podran preinscriure fins el dia 31 d’octubre de 2018, el lliurament de la documentació es podrà fer fins el dia 15 de novembre i l’entrega de premis es durà a terme el mes de març de 2019.

 

Quina és la finalitat d’aquest premi?

Reconèixer i premiar l’excel·lència dels projectes de fi de grau de disseny gràfic elaborats en finalitzar el període de formació a les facultats que imparteixen grau universitari i als centres que imparteixen ensenyaments artístics superiors amb títol superior de disseny oficialment equivalent a grau universitari de l’Estat espanyol.

 

Qui hi pot participar?

S’han convocat els professionals recentment titulats a presentar el seu Projecte de Fi de Grau realitzat durant els cursos 2016/2017 i 2017/2018.
Més info a les bases dels Premis


 
**Veure GALERIA D’IMATGES de la primera edició dels premis**

 

Quines especialitats?

Els projectes es poden presentar en totes les especialitats del disseny de la comunicació visual: Construcció de marca – Col·lectiu social – Codificació musical – Apps – Visualització de dades – Tipografia – Disseny inclusiu,…

grafisme, branding, senyalització, exposicions, producte, multimèdia, cal·ligrafia, tipografia, publicitari, web, editorial –llibres, revistes, còmics, publicacions …, comunicació en xarxes, motion graphic, animació, marques, logos, campanyes, merchandising, interactius, packaging, tipografia, mapping, lettering, investigació, infografia, esquemes, gràfiques, promoció, il·lustració, aplicacions mòbils…

 

Com és fa la selecció?:

La selecció del projectes serà efectuada per la Comissió dels Premis i un Jurat format per personalitats rellevants, docents i professionals de tot el territori de l’Estat.
24 seleccionats, 12 finalistes, 7 accèssits

Des de fa una setmana s’ha obert el termini d’inscripcions a la 2a edició dels premis. Els projectes es podran preinscriure fins el dia 31 d’octubre de 2018, el lliurament de la documentació fins el dia 15 de novembre i l’entrega de premis es durà a terme el mes de març de 2019.

 

Quin son els premis?

Més de 28.000 € en premis
Premis en efectiu, col·legiació, beques, registre dels projectes (registre col·legial).
5 Premis

 • NATURA 2.262 €
  Compromís medi ambient i/o entorn natural
 • PROJECTA 3.762 €
  Millor Projecte de fi de grau
 • INNOVA 2.262 €
  Innovació gràfica
 • TECNIA 2.262 €
  Recursos tecnològics
 • HUMANA 2.262 €
  Compromís social

Si vols presentar-hi el teu projecte fes clic. Participa-hi!

Guardar