Punt i a part. Més de 40 anys dedicats a la comunicació

Aquest és el títol de l’exposició que es va dur a terme l’octubre passat a l’Auditori Museu Vallhonrat de Rubí organitzada pels col·legiats Magda Batlles, núm. 068 i Joan Mas, núm. 070, de l’estudi Masdisseny i que comptà amb la presència del vicedegà del Col·legi, Jesús Del Hoyo.

“El nostre és un ofici apassionant que ens permet introduir-nos en empreses de diferents sectors, conèixer el seu funcionament, la seva filosofia, posar-nos en la seva pell, fer-los un “vestit a mida” i arribar a ser-ne el consultor imprescindible.” 

“És difícil resumir tots aquests anys de professió en una exposició. Sí que és veritat que fent-ne una tria, i mirant-ho amb perspectiva, t’adones que hi ha comunicacions que han “aguantat” molt bé el pas del temps i que el concepte és absolutament vigent, i que n’hi ha d’altres que gràficament formen part d’una època i d’una manera de fer del moment.”

“Hem determinat organitzar l’exposició no de manera cronològica, sinó agrupar els treballs per empreses o per àmbits i donar-hi un punt de pedagogia, de reivindicació, que és una tasca que des del disseny hem de fer contínuament.”

Data: 03/12/2019
Categoríes: