Refresca’t i aprofita els tallers de l’Escola d’Estiu!

Aprofita els tallers de l'Escola d'Estiu

 

Un any més, el Col·legi ha organitzat l’Escola d’Estiu, que enguany tindrà lloc fins el 26 de juliol.

En aquesta edició s’han incorporat tallers presencials amb diferents temàtiques formatives i cadascun d’ells molt pràctic i innovador, com ara “creació de mockups digitals”, o “tècniques de copywriting per a dissenyadors”.

Aquests nous tallers es dedicaran a analitzar qüestions com ara, la creació d’objectes bàsics a Illustrator o les capes i objectes intel·ligents a Photoshop, o a comunicar un missatge amb paraules entenedores i que reforcin la proposta gràfica. Es posaran en comú recursos de referència i metodologies avançades.

L’Escola d’Estiu del Col·legi està adreçada a joves professionals, dissenyadors gràfics amb sòlida trajectòria i a tothom que desitgi ampliar coneixements, descobrir novetats i adquirir o consolidar habilitats per millorar en la seva vida professional.

Destaquem també la gran acollida rebuda en el primer tallerAnem a fer un portfoli guanyador!”, d’una durada de 20 h, celebrat a l’Estudi VASAVA. Aquesta ha estat una formació engrescadora, pedagògicament innovadora i molt pràctica.

Inscripcions obertes pel taller amb el que tancarem l’Escola d’Estiu: Que el text no arruïni el teu disseny! Tècniques de copywriting per a dissenyadors. comunicacio@dissenygrafic.org
Te’l perdràs? Recorda que com a col·legiat pots gaudir d’un preu molt especial! I si ets estudiant també t’aplicarem una tarifa promocional!

Guardar

Guardar

Data: 12/07/2018
Categoríes:
Etiquetes: , , ,