Saps com el disseny gràfic pot ajudar en el context de la pandèmia? No et perdis aquesta sessió online!

Amb motiu de la Barcelona Design Week 2020, el proper dimecres 25 de novembre a les 18.00 hores, tindrà lloc una taula rodona en línia, on conversarem amb diferents dissenyadors internacionals sobre el potencial del disseny gràfic i compartirem reflexions sobre els reptes que la comunicació visual té com a eina indispensable per contribuir a entendre i actuar en un context de pandèmia.

 

La conferència Design Faces Covid-19 from Barcelona” comptarà amb la intervenció online de dissenyadors gràfics de Centre Amèrica i Sud-amèrica, entre els que figuren: Sebastian Guerrini, Argentina; Marcela Rivera, Bolívia;  Mónica Acosta, Equador; Teresa Camacho, Mèxic; Santiago Pol, Veneçuela.

També participaran a la taula rodona Fernando Ellakuria i Jesús Del Hoyo, Barcelona.

Es realitzarà la presentació de la galeria virtual del projecte “From the Trenches”, #desdelestrinxeres, que recull més de 1200 pòsters, de més de 600 participants, de més de 60 països.

A la darrera part de la sessió es presentaran  i visualitzaran els vídeos d’altres participants internacionals que han col·laborat en el projecte “Des de les Trinxeres. Un dia menys, un disseny més”, com ara:

José Luis Hernández – Mèxic / Leo Lin – Taiwan

Bartosz Mamak – Polònia / Anna Black – Ucraïna

Noor Uding Ung – Indonèsia / Lynn Atiello – Kenya

Martin Liu – Xina/Bèlgica / Hitoshi Miura – Japó

Busra Incirscus – Turquia / Olga Severina – Ucraïna/USA

Xu Wei – Xina / Kye-soo Myung – Corea del Sud

Mohamed Zakaria – Egipte / Aggeliki MK Athanasiadi – Xipre

Victor Kovalenko – Rússia / Li Xu – Xina

Felipe Jácome – Equador / Alexander Faldin – Rússia

Mauricio Muratalla – Mèxic

 

Design Faces Covid-19 from Barcleona” és oberta a tothom i es podrà seguir en ‘streaming’ a través de l’enllaç al canal de Youtube del Col·legi: https://www.youtube.com/watch?v=d0STXtBI6lU&feature=youtu.be

 

T’esperem el dia 25 de novembre a les 18 h!

Data: 23/11/2020
Categoríes: