Signem un conveni de col·laboració amb ELISAVA

Avui, dia 23, tot i coincidint amb Sant Jordi, hem signat un conveni de col·laboració amb ELISAVA (Escola Universitària de Disseny i Enginyeria), centre adscrit a adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

L’objectiu d’aquest conveni és el d’establir un marc de col·laboració entre ambdues entitats, en clau d’aliança estratègica, per potenciar la disciplina de la comunicació visual, mitjançant la suma d’orientacions, voluntats i recursos. 

Entre els àmbits de treball conjunt entre Elisava i Col·legi destaquem:

  • La promoció del coneixement de l’actual paradigma professional, legal i acadèmic del Disseny Gràfic i, en particular, la seva realitat com la disciplina que és i que, per tant, integra i aglutina les professions que configuren en tots els seus rangs i trets de la comunicació visual.
  • La difusió, mitjançant els seus canals de comunicació de les activitats i les iniciatives dutes a terme de manera compartida.
  • La potenciació i l’empara en recerca en Disseny Gràfic i des del Disseny Gràfic i, molt particularment, reivindicant tots els aspectes en els quals es manifesta i que pertoquen a la seva presència en la cultura i la seva projecció.

La signatura d’aquest conveni arriba unes setmanes abans de la celebració de la 4a Jornada dels Premis gaudeamusPROJECTA, prevista per al 20 de maig. Precisament, fruit d’aquest acord, podem anunciar que Elisava oferirà una beca total per a l’ampliació d’estudis -màster i/o postgrau- a la qual podrà optar qualsevol dels vint-i-quatre seleccionats en la 5a edició. 

A més, les persones col·legiades disposaran d’un descompte en programes de Màster i Postgrau. 

Javier Peña, director general d’ELISAVA i Tin Fonts, degana del Col·legi
Data: 23/04/2021
Categoríes: