Torna el BIZBARCELONA, els dies 12 i 13 de juny, a Fira Barcelona


 

El Col·legi organitza la conferència-taula rodona: L’èxit és la “D” de disseny, no pot faltar! 13 de juny de 2019, a 18 h, a l’àrea Creixement

Col·legiat i col·legiada al BizBarcelona trobaràs respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el teu negoci: innovació, networking, assessorament i activitats enfocades a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms. Aquest és el lema d’enguany “l’espai on posem els negocis a treballar”.
 

Acreditacions gratuïtes

Com a membre col·legiat tot seguit t’indiquem com et pots acreditar sense cost al Saló BizBarcelona, que tindrà lloc els dies 12 i 13 de juny a Fira de Barcelona. Aquest acord de gratuïtat ha estat gràcies a l’Associació Intercol·legial, entitat que gestionem activament des del nostre Col·legi.

Per fer la teva acreditació has d’accedir a: registration.firabarcelona.com. Introdueix el codi 823230B8
Amb aquesta acreditació no has de passar per taquilles, pots entrar directament al Saló.
Si tens problemes tècnics amb l’acreditació pots contactar amb Fira de Barcelona al 93 233 20 00, assistència tècnica per acreditacions.
 

Networking Interprofessional

En el marc del mateix BizBarcelona, a través de l’Associació Intercol·legial, es celebrarà el 12 de juny, de 10 a 15 hores, un Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.
Com a persona col·legiada tindràs l’oportunitat d’entrevistar-te in situ (i amb hora programada) amb empreses del teu, i d’altre, sector i donar-te a conèixer com a professional col·legiat. Es generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.

Data límit d’inscripcions: 7 de juny
Reserva la teva plaça fent CLIK aquí
Gaudeix de les possibilitats que t’ofereix aquest saló, gràcies a l’aliança amb l’Associació Intercol·legial i el teu Col·legi!

Data: 17/05/2019
Categoríes:
Etiquetes: , , ,