Un pas endavant amb el Departament d’Ensenyament

un pas devanta amb dept enseyament
 

Celebrem molt positivament la nova reunió mantinguda, el 19 de juny de 2017

Reunió amb la Sra. Olga Adroher, cap del Servei d’Ordenació d’Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament, a qui van acompanyar el Sr. Jordi Homar i el Sr. Mario Crespo, així com el nostre Degà, el Dr. Jesús Del Hoyo.

Des de la creació del Col·legi al 2004, ens hem acostat a les problemàtiques del seu ensenyament, tant les que depenen de la Conselleria d’Ensenyament com les que ho fan des de la Direcció General d’Universitats. Hem tingut entrevistes, hem coorganitzat actes.

Naturalment, hem denunciat les problemàtiques mentre hem col·laborat, i molt positivament, en diverses accions de tot tipus, però malgrat tot això, no s’havia arribat a traçar una línia clara de diàleg i col·laboració.

La sessió del passat 19 de juny ha estat diferent i molt més asseverativa. Detectem un canvi de to i de cicle, un punt d’inflexió a partir del qual sembla que la coordinació i la col·laboració s’uneixen estratègicament per reforçar i projectar de forma molt més coordinada les nostres respectives responsabilitats que no deixen d’enfocar-se al benefici i la clarificació dels professionals -estudiants -, els seus diferents nivells i rangs, les seves capacitats i responsabilitats i així clarificar davant la societat què és el disseny gràfic al segle XXI i quins són els seus professionals…

Una trobada en la que s’ha identificat al nostre Col·legi com un referent i l’interlocutor per establir unes línies d’actuació sota la nostra implicació i competència en el teixit educatiu.

En definitiva, aquesta reunió de quasi dues hores ha estat esperançadora i molt constructiva, àmplies coincidències i línies de col·laboració que es posen en marxa…