VIII Symposium grafica

El Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya com col·laborador del Symposium grafica, i com impulsor de grafica, revista acadèmica d’investigació en disseny gràfic, ha participat en el VIII Symposium grafica que s’ha celebrat del 7 al 9 de setembre de 2022 a Sant Julià de Lòria (Andorra). Enguany l’amfitrió del Symposium ha sigut la Euniv – Universitat Europea, a través de la Càtedra Max Weber d’Economia i Societat de la Euniv (Principat d’Andorra).

El Symposium grafica és una iniciativa per a la dinamització de la investigació a través de les revistes científiques grafica i qüestions publicitàries.  La trobada sobre Disseny gràfic i la Creativitat crida a professors, estudiants, investigadors i professionals a participar-hi.

En aquesta edició per part del CODGC han participat ja sigui com a organitzadors, com membres del comitè científic, com moderadors o com ponents, els següents col·legiats: Daniel Tena (col. 013), Jordi Pericot (col. 145), Tin Fonts (col. 466), Jesús del Hoyo (col. 141), Francesc Morera (col. 007), Rafael Pozo (col. 023), Elena Bartomeu (col. 506), Pere Navalles (col. 925).

 

Des d’aquest enllaç podeu consultar el programari.

Data: 09/09/2022
Categoríes: