Vols conèixer més sobre el trofeu gaudeamusPROJECTA?

Trofeu Premis 2019
 

El disseny ha estat plantejat i desenvolupat pel Col·legi. La producció ha estat realitzada per Mecanitzats Fernández, de Golmés (Lleida), una empresa agremiada del Gremi de Serrallers, col·laboradora dels premis.

El material amb el qual s’han produït les diverses peces que integren el trofeu és la resina acetàlica o Delrin. Les resines acetàliques són uns termoplàstics molt cristal·lins, considerats termoplàstics tècnics. El conjunt de les seves propietats: bona estabilitat dimensional, elevada rigidesa i bona resistència química a la humitat i a la temperatura, els han fet idonis per al nostre trofeu.

El trofeu està format per tres peces que s’uneixen a una mateixa realitat, com passa amb aquest projecte: l’autor, el seu tutor i el centre. Recull el quadrat, element gràfic habitual a totes les nostres comunicacions, i pica l’ullet a l’asterisc*, referent visual dinàmic que fem servir.
Aquí t’ho mostrem visualment.

El trofeu està format per tres peces que s’uneixen a una mateixa realitat, com passa amb aquest projecte: l’autor, el seu tutor i el centre.

Entre els vint-i-quatre seleccionats de la segona edició dels premis gaudeamusPROJECTA, qui aconseguirà aquest trofeu? El rebran tant el centre universitari, com el director o tutor del projecte, com l’autor. Això sí, haurem d’esperar fins al 28 de març per felicitar-los.

Data: 14/02/2019
Categoríes:
Etiquetes: ,