BizBarcelona maig 30 i 31

BizBarcelona

 

BizBarcelona 30 i 31 de maig: Acreditacions gratuïtes, Networking Interprofessional i Exposició PremisgaudeamusPROJECTA.

Torna BizBarcelona, el saló que acompanya les persones emprenedores i les pimes en aquest procés de transformació, aportant eines, coneixement i inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia.
Per aquesta nova edició del Saló BizBarcelona, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig a Fira de Barcelona, i gràcies a l’Associació INTERCOL·LEGIAL se’ns ha atorgat un codi d’accés gratuït per els col·legiat, solicitan’s-el!. (Limitat a 100 entrades)

En cas de problemes tècnics amb l’acreditació pots contactar amb Fira de Barcelona al 93 233 20 00, assistència tècnica per acreditacions.

Consulta el programa d’activitats, i tria les que més t’interessin.

 

Networking – Inscripció gratuïta

A més com a professional col·legiat, el 30 de maig, de 9.45 a 13 hores, tindràs l’oportunitat de participar gratuïtament al Networking Interprofessional i entrevistar-te amb empreses de diversos sectors i generar futures col·laboracions, aprofitant sinergies.
Gettingcontacts crearà una agenda personal de 6 reunions per a cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal.
Fes la teva inscripció abans del dia 18 de maig mitjançant el web de Gettingcontacts. L’empresa et comunicarà (via mail) l’horari de les teves entrevistes. Inscriu-te!

També, i a partir de les 13 hores, podràs entrevistar-te amb més empreses i participar al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d’unes pantalles instal·lades a l’espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s’interessin pel teu anunci.

 

Exposició PremisgaudeamusPROJECTA

Una activitat paral·lela al BizBarcelona: així mateix, t’espera l’exposició itinerant dels PremisgaudeamusPROJECTA. Si encara no la coneixes, no deixis passar aquesta oportunitat!

El saló BizBarcelona reconeix, emparant l’exposició dels premis de projecte de fi de grau en disseny gràfic, el nou paradigma de la nostra disciplina i l’aportació activa que el disseny gràfic fa vers l’emprenedoria, el seu compromís en la innovació i com interactua de forma clara i eficaç amb la millora de la societat. Visita-la!!

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Data: 17/05/2018
Categoríes:
Etiquetes: , , ,