Innovació, idees i conceptes de la mà de Felipe Taborda

El pròxim 19 de maig de 13 a 14:30 h en el Movistar Centre de Barcelona, el dissenyador gràfic Felipe Taborda oferirà una conferència on demostrarà a través d’exemples com la humanitat genera canvis a través d’idees i conceptes simples d’una persona, o d’un grup de persones.

FELIPE TABORDA és un dissenyador gràfic brasiler format per la PUC / RJ. Va estudiar cinema i fotografia a la London International Film School (Anglaterra), Communication Arts en el New York Institute of Technology (EEUU) i Graphic Design a la School of Visual Arts (EEUU). És professor de la UniverCidade (RJ). Des de 1990 te el seu propi estudi, actuant principalment en l’àrea cultural, editorial i fotogràfica *.

És l’únic dissenyador llatinoamericà seleccionat pel llibre Graphic Design for the 21st Century – 100 of the World’s Best Graphic Designers, publicat en el 2003 per l’editorial Taschen (Alemanya). Els seus treballs van ser publicats a World graphic Design (Merrell Publishers – Anglaterra); The Anatomy of Design (Rockport Publishers – EEUU), Logo Design 1 & 2 I Contemprary Graphic Design (Taschen – Alemanya). A 2008 va publicar el llibre Latin American Graphic Design amb l’editorial Taschen (Alemanya) *.

Aforament limitat, entrada gratuita previa inscripció a:
comunicacio@dissenygrafic.org

* Extret de http://www.felipetaborda.com.br/es/

Data: 13/05/2022
Categoríes: