Reserva’t la data! Jornada de cloenda de l’expo “TOI el TOI 30”

Dimecres, 12 de febrer, a les 18h, al CEC i a les 19.30h, al Col·legi

El TOI, aquell entranyable personatge, alhora simpàtic i en ocasions grotescament irònic, -que va néixer a Barcelona de la mà del nostre col·legiat Jordi Català, per expressar emocions amb una sola imatge-, celebra els seus 30 anys.

Coincidint amb el 30è aniversari de la seva creació, el Col·legi ha organitzat l’exposició “Toi el Toi 30, que es va inaugurar el passat 12 de desembre i que es pot visitar fins al proper 12 de febrer.

El TOI és una mena de precursor dels emojis i de les emoticones que ara són tan utilitzades en les converses de les xarxes socials, que va assolir un èxit absolut i va aconseguir reconeixement internacional.

La tarda del dia 12 de febrer tindrà lloc una taula rodona de debat i reflexió sobre les influències de la figura del TOI, tan comunicativament, socialment com comercialment, que celebrarem a la sala d’Actes del Centre Excursionista de Catalunya. En finalitzar, ens traslladarem a la seu del Col·legi, situada just al davant, per fer un darrer recorregut a l’exposició, comentat per l’autor, Jordi Català i que servirà com a cloenda de l’acte.

Jornada de cloenda
12 febrer 2020
* Centre Excursionista de Catalunya, c. Paradís, 10, a 18h.
* Col·legi Oficial Disseny Gràfic de Catalunya, c. Paradís, 5, a 19.30h.

Activitat gratuïta

Si encara no l’has visitada, pots fer-ho fins el 12 de febrer! Expo “Toi el Toi 30”.

 

Data: 14/01/2020
Categoríes: