6a jornada Disseny per a Tothom Preview – ACCESIBILITAT DIGITAL DES DEL DISSENT AVUI

En el marc de la 6a Jornada de Disseny per Tothom, es presentarà el llibre “Accesibilidad: comunicación y educación para todas las personas”, editat per la Dra. Silvia Andrea Cristian Ladaga i la Dra. Luz María Rangel Alanís, i publicat pel grup Learning, Mitjana & Social Interactions (LMI) en la col·lecció Transmèdia XXI.


La jornada tindrà format presencial i online, i s’emetrà per streaming des de la Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona, ELISAVA. En aquesta sessió es comptarà amb l’exposició, de 15/20 minuts cadascun, per part dels seus autors dels següents temes:

Marc normatiu internacional de l’accessibilitat digital
A càrrec d’Eduardo López Román. Advocat especialitzat en Dret Digital, Ciberseguretat i “Compliance”. Professor i coordinador del mòdul jurídic del Màster d’Accessibilitat Digital de la Universitat de Barcelona. Professor i cofundador del Màster de Dret Digital de la Universitat de Barcelona (IL3). Més info.

Elements per a un disseny accessible: la tipografia en el pla digital
De la mà de la Dra. Luz María Rangel Alanís. Doctora en Disseny per la Universitat de Barcelona, Espanya, especialitzada en tipografia. Dissenyadora Gràfica. Experiència professional en la gestió de projectes, disseny estratègic i docència. Més info.

Disseny d’experiències en espais educatius: mapes haptics per a la navegació i la ubicació espacial
Exposició de la Dra. Gloria Angélica Martínez de la Penya. Doctora i Magíster en Ciències i Arts per al Disseny. Llicenciada en Disseny Gràfic. Professora Investigadora del Departament de Teoria i Processo del Disseny i Directora de la Divisió de Ciències de la Comunicació i Disseny, en la Unitat Cuajimalpa de la Universitat Autònoma Metropolitana, Mèxic. Més info.

Data: 24 de maig del 2023
Hora: 18:30 h.
Lloc: Auditori d’Aleix Carrió, d’ELISAVA. La Rambla 30-32

Data: 19/05/2023
Categoríes: