Presentació de dos llibres referents del disseny gràfic a iberoamèrica

El passat 24 de novembre en el marc incomparable de la sala d’actes de la Biblioteca Gabriel García Márquez, va tenir lloc la presentació dels llibres El lado oculto del diseño: equívocos, curiosidades y lecciones i Diseño, Estado de madurez y desarrollo en Latinoamérica y el Caribe, editats pel mestre José Korn Bruzzone, i publicats per la Universidad Tecnológica Metropolitana (UTEM) de Santiago de Chile.

Una presentació interessant que, per una banda, contemplava una visió rigorosa i parametritzada sobre l’estat del disseny a iberoamericà i, per altra banda, una sèrie d’anècdotes i circumstàncies, ocultes habitualment, vinculades al desenvolupament projectual.

L’acte va comptar amb la participació del mateix José Korn, i del Santiago Pol (col·legiat 889), del Rodolfo Fernández (col·legiat 307), del Francesc Morera (col·legiat 007), del Norberto Chaves i del Jesús Del Hoyo (col·legiat 141), com a autors que van participar també en les publicacions.

En la part institucional de l’esdeveniment va participar en Francesc Montserrat Ponsà, gestor cultural de la Casa Amèrica Catalunya.

Data: 01/12/2023
Categoríes: