ANIMA’T A PARTICIPAR!


 

Urgent i molt important!
ANIMA’T A PARTICIPAR!
No pots faltar ni tu, ni el teu projecte
VOLS SER-HI?

El proper dimecres dia 19 de desembre reflexionarem sobre el repte projectual i social de l’accessibilitat visual per a tothom i presentarem la publicació monogràfica Disseny per a tothom. El repte visual.

Un treball ampli i transversal que situa de forma clara i contrastada les problemàtiques i oportunitats d’aquesta realitat present i radicalment actual.

Però aquesta publicació no estaria complerta sense els projectes que heu desenvolupat tenint en compte aquestes consideracions en l’accessibilitat visual i per això estem davant del que hem anomenat “MonoGràfic versió 0.1”.

La publicació final, la “1.0”, serà la que reculli les teves propostes i per això realitzem aquesta crida a la participació. Vine, comparteix els teus projectes, envia’ns imatges i característiques i, fins on podem ser capaços, afegirem els teus projectes com un d’aquests casos d`èxit que reblaran l’estudi i les opinions que recull aquest nostre tercer monogràfic “Disseny per a tothom. El repte visual.”

Vine, comparteix els teus projectes, envia’ns imatges i característiques i, fins on podem ser capaços, afegirem els teus projectes com un d’aquests casos d`èxit que reblaran l’estudi i les opinions que recull aquest nostre tercer monogràfic…

Jornada Disseny per a tothom. El repte visual.
Data: Dimecres 19 de desembre 2018
Hora: de 16 a 19 h
Lloc: MUHBA Museu d’Història de Barcelona, Sala Martí L’Humà
Baixada de la Llibreteria, 7
Accés gratuït
Previa inscripció a: comunicacio@dissenygrafic.org

Data: 14/12/2018
Categoríes:
Etiquetes: