Participem en el Fòrum “Ciutat, Turisme i Cultura: una oportunitat conjunta”

El Col·legi ha participat en la sessió plenària Fòrum de debat “Ciutat, Turisme i Cultura: una oportunitat conjunta”, celebrada en format online el 20 de gener.

Entre els ponents institucionals s’hi trobaven el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcè.

La nostra intervenció es va fonamentar en les actuals circumstàncies que ens possibiliten replantejar el present model de turisme, bàsicament, quantitatiu per un altre qualitatiu que, sens dubte, serà el primer a reprendre la seva dinàmica. 

Per això advoquem perquè els ajuts que s’atorguin es plantegin a projectes que enfoquin aquesta realitat i en les quals intervinguin estratègicament vinculades diverses empreses -disseny i comerç,  disseny i producte, disseny i monument, disseny i accessibilitat-, com es va fer amb les ajudes a la digitalització de les empreses fa uns anys. Aquí, la legitimitat del Col·legi i els seus col·legiats i col·legiades, són una peça clau per a un desenvolupament compromès, ètic i responsable del qual, professionals i societat es beneficiaran. 

Perquè el disseny ajuda!