Salut, molts dissenys i bon any!

L’equip del Col·legi i totes les col·legiades i col·legiats et desitgen unes bones festes i un feliç 2021 ple de molts i interessants projectes creatius amb salut i optimisme!

Acomiadem aquest any de confinaments diversos, de moltes hores tancats a casa, envoltats de moments difícils, d’incertesa i de nova normalitat, i et presentem la Nadala que ha dissenyat la col·legiada Carola Ribas, núm. 42, sòcia i directora creativa de l’Estudi Claris. L’animació inspirada en el disseny de la Carola ha estat desenvolupada per l’equip de projectes del Col·legi, i la música és obra de Bernat Català Rams.

Carola Ribas, col. 42

L’autora diuAquest serà un Nadal ben diferent. Primer, perquè faltarà molta gent estimada. Segon, perquè la pandèmia no ens permetrà aquelles reunions familiars tan característiques d’aquest dia. M’ha semblat important, doncs, fer èmfasi en la solitud en que molta gent haurà de passar aquest Nadal, a la vegada que celebrar l’oportunitat que ens brinda la tecnologia d’estar junts, encara que sigui a través d’una pantalla, “encaixats” cadascú en una finestreta. 

La idea d’”encaixar” els personatges em va venir per un problema que vaig tenir amb el meu mòbil. La caixa del mòbil em va fer veure que allà dins podia representar el Nadal que jo tenia en el cap. La capsa feia referència a l’aïllament i al confinament a la vegada que representava un possible Nadal gràcies a les noves tecnologies que ens estan unint més que mai i em permetia representar el popurri d’escenaris d’interiors d’una casa. 

I finalment, les diverses caixes em permetien incloure diverses tipologies de persones, fugint dels estereotips: un pare amb un nadó, una parella de dones, un home gran amb el seu gos, una dona gran, dos criatures jugant i un jove. No és casualitat que els dos personatges més grans estiguin al centre: he volgut fer un homenatge a la gent gran en un moment tan difícil, sobre tot per ells”.

Esperem que t’agradi i en el nou any, també, seguim al teu costat!

Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener romandrem tancats