DOS ANYS, MOLTES VIDES

El Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya presenta el projecte “Dos anys, moltes vides”, amb una sèrie d’accions que tindran lloc a la ciutat de Barcelona a partir del 17 de novembre fins a finals de febrer del 2022.

El projecte “Dos anys, moltes vides” neix a partir de la crida internacional “Des de les trinxeres” que es va fer en el confinament per la COVID-19, des del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, als dissenyadors d’arreu del món per retornar a la societat el valor del pòster com eina poderosa per encoratjar, mostrar, informar i ajudar. La crida va tenir un gran impacte i en pocs mesos es va poder recopilar més de 1.200 pòsters de més de 60 països, gairebé 600 dissenyadors de gran renom nacional i internacional i d’alguns dissenyadors més anònims però igual d’encoratjadors. I s’ha convertit en una col·lecció única en el món.

Els recintes històrics de la Porta de Mar, de l’Hospital Clínic i del Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, acolliran una exposició digital de totes les propostes, i una de 50 pòsters diferents i destacats de la col·lecció, convidant als ciutadans a gaudir també de tres experiències diferents. A part es comptarà també amb activitats satèl·lit com taules rodones, tallers, visites guiades, conferències, i recitals musicals. Accions que visualitzen i celebren els vincles entre la societat, la cultura, la ciència, la salut i el disseny.

Aquestes activitats compten amb la col·laboració del Museu d’Història de Barcelona, l’Hospital Clínic i de la Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i del Sant Pau.

Per altra banda, en el mes de març es presentarà el llibre “Dos anys, moltes vides”, que recollirà la totalitat de pòsters, i inclourà una quantitat important de reflexions, en format de petits textos, dels aprenentatges, vivències i punts de vista de diferents personalitats del disseny, la ciència, la salut, l’activisme i la cultura al voltant d’aquests dos últims anys i les circumstàncies que tots hem viscut. Aquest llibre és finançarà per crowdfunding.

INFORMACIÓ DE LA PRIMERA ACTIVITAT

EXPOSICIÓ:
Disseny, Cultura i Societat
17 de novembre al 16 de desembre
Porta de Mar MUHBA

Acte inaugural:
25 de novembre de 18 a 19:30h
Sala de Martí l’Humà MUHBA

Comparteix la teva experiència a les xarxes
Hashtags: #dosanysmoltesvides #expodosanys #dissenyculturasocietat

Podreu trobar més informació a la web i a les nostres xarxes socials.

Col·labora
   

Data: 02/11/2021
Categoríes: