Fem catorze anys!

Fem catorze anys
 

Celebrem-ho! Consulta la promoció 14è aniversari!

Han passat catorze anys des de l’assemblea constituent. Catorze anys de resistència i de treball per al bé del disseny de la comunicació visual, el disseny gràfic, dels dissenyadors i, per descomptat, dels usuaris.

En total 5.113 dies d’esforç permanent i de lluita constant, en els quals la manca de comprensió i d’ajudes de les administracions no ens ho ha posat gens fàcil. No n’hi ha prou amb tenir la raó. La tendència, el costum i l’hàbit són més forts que la realitat legal que defineix i empara el paradigma actual del disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual, que és, com totes les altres activitats col·legiades, transcendent i responsable davant el conjunt de la societat. Un disseny gràfic reglat legalment en els seus diferents nivells formatius i en les responsabilitats associades amb l’exercici professional i regulat en praxi i compromisos pel seu Col·legi Oficial.

Les administracions, les empreses, les institucions del nostre entorn s’han acostumat a nosaltres i algunes estan començant a entendre que hi som aquí i que hi romandrem per ajudar a millorar la realitat de tothom, sense per això deixar de denunciar els tractes de favor, la discriminació a la qual se’ns sotmet i les inexplicables i generoses prebendes que es donen a uns quants i el general incompliment del nostre propi marc legal.La raó ens acompanya i, sense desplaçar a ningú, hem de reclamar el bé comú, la transparència, l’equanimitat i unes veritables polítiques i accions enfocades al disseny que siguin integradores i potenciadores per al conjunt dels professionals i usuaris i no per a les elits. Cal afavorir la legitimitat i no els costums que oculten favoritismes, i fins i tot, molt possiblement flagrants delictes.

I malgrat haver afrontat la pitjor crisi econòmica patida en dècades, hem sobreviscut i hem arribat a ser la institució que representa a tots els professionals del sector i, la que més n’aglutina. La que dóna suport i projecta els joves professionals sense descurar la resta.

La institució que respon, aconsella, assessora i que veritablement exerceix la seva vocació i ajuda a professionals i a usuaris. Continuarem així i millorarem, aquesta és la nostra missió.

Però catorze anys donen per molt, i volem celebrar-ho i fer-ho amb promocions i regals.

Promocions 14è aniversari

1. CREIXEM!
Porta un nou dissenyador al Col·legi i al final de l’any de la seva vinculació, us reemborsarem dues quotes trimestrals a cadascú.

2. PREMIEM!
Si sou 2 ó més dissenyadors d’una mateixa societat, l’any 2019 us reemborsarem l’import corresponent a una quota trimestral a cadascú.
Amb aquesta promoció fem una crida a totes les empreses perquè compleixin amb la Llei 2/2007, de 15 de març, de societats professionals.

Moltes gràcies pel teu suport. Encetem el camí cap el quinzè any d’existència!
Informa-te’n: comunicacio@dissenygrafic.org

Promocions no acumulables i amb validesa tot el 2019.
Les quotes es reemborsaran a final de la promoció, el desembre de 2019. Et recordem que la quota de col·legiació es manté sense increment des de l’any 2006.

Guardar