Inscriu-te als Premis gaudemusPROJECTA * Últims dies!

Que es conegui i reconegui el teu PFG en disseny gràfic!

Agraïm als centres acadèmics que heu compartit aquesta convocatòria amb el vostre alumnat i equip docent, i d’aquesta manera ens heu ajudat a la seva difusió. 

A aquells que encara no heu participat, us animem a fer-ho! El termini d’inscripció finalitza en 4 dies!

Estem molt satisfets pels projectes que ens esteu fent arribar de tot arreu i, especialment, de l’esforç dels centres educatius i dels tutors de graus de disseny gràfic, en totes les seves especialitats, per tal d’animar als joves talents a participar en la quarta edició dels Premis gaudeamusPROJECTA.

Aquesta convocatòria està rebent propostes d’escoles, ciutats, comunitats que en anteriors edicions no havíeu participat i això és motiu d’alegria. Perquè el bon disseny s’ha de conèixer, s’ha de mostrar i s’ha de premiar

Perquè al disseny no el venç la pandèmia, si no que, molt al contrari, malgrat això, l’anhel, l’esforç, la intel·ligència i el compromís amb la societat i el planeta s’accentua. S’aguditza l’enginy i la creativitat floreix en cada racó del territori i triomfa! 

I aquests premis ho rubricaran i reconeixeran, no ho dubtis i participa! Enfront de l’adversitat, el disseny és fins i tot més necessari i els Premis gaudeamusPROJECTA reconeixen la seva excel·lència.

Recorda que les inscripcions es tanquen el 31 de gener.