L’accessibilitat digital protagonista de la 6a jornada de Disseny per a Tothom (Preview)

El 24 de maig a la Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona, ELISAVA, es va celebrar la 6a jornada de Disseny per a tothom. Enguany l’esdeveniment es va centrar en l’accessibilitat digital des del disseny. 

La jornada va ser organitzada pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya (CODGC), en col·laboració amb E-Accesibilidad en Recursos Educativos (EARED) i l’Asociación Científica para la Evolución y Medición de los Valores Humanos (AEVA).

L’acte, va començar amb la benvinguda i presentació per part del Dr. Jesús Del Hoyo Arjona, (col·legiat 141) i vicedegà del CODGC, i de la Dra. Cris Ladaga (col·legiada 874) directora del postgrau EARED de la Universitat de Barcelona.

Van participar, l’Eduardo López Román, advocat especialitzat en Dret Digital, Ciberseguretat i “Compliance”, que va dedicar el seu torn al Marc normatiu internacional de l’accessibilitat digital. També la Dra. Luz María Rangel Alanís (col·legiada 972) dissenyadora gràfica especialitzada en tipografia, va presentar la seva ponència sobre la tipografia en el pla digital com a element per a un disseny accessible; i la Dra. Angélica Martínez de la Peña, va focalitzar el seu parlament sobre el disseny d’experiències en espais educatius, centrant-se en els mapes hàptics per a la navegació i la ubicació espacial.

Si et vas perdre la jornada o vols tornar a gaudir dels coneixements i experiències compartides pels participants de la jornada pots veure el vídeo complet des d’aquest link.

Data: 26/05/2023
Categoríes: