1a edició de la Jornada d’empoderament: Dones i disseny… cada dia!

8 d’abril de 2021
Canal de Youtube

La primera edició de la Jornada va tenir lloc el passat dia 8, tot just al mes de la celebració del Dia Mundial de la Dona, en format online i amb emissió in streaming en el canal de Youtube del Col·legi. D’aquest manera, tancàvem un mes en què hem anat compartint a les xarxes socials les col·laboracions de dissenyadores catalanes, estatals i internacionals.

Des del Col·legi s’ha organitzat una activitat per a convidar a les col·legiades a participar-hi. Podies aportar les teves reflexions, reivindicacions, propostes, en definitiva, la teva veu. La Jornada d’empoderament: Dones i disseny… cada dia!, pretenia ser un espai de trobada, que incloïa també una taula rodona de debat al voltant de les experiències i les problemàtiques relacionades amb la vida professional de la dona, principalment en l’entorn del disseny gràfic.

Volem agrair la intervenció de les diferents ponents: dones representants d’institucions públiques i d’entitats i, per descomptat, de les nostres col·legiades, i la participació de dissenyadores internacionals i d’alguna estudiant de disseny. 

Si tu no has col·laborat, si aquesta vegada no has pogut participar, no et preocupis perquè t’avancem que aquesta Jornada de Dones i Disseny tindrà continuïtat i l’any vinent hi tornarem. D’aquesta manera, gaudiràs de prou temps per a preparar la teva presència, però mentrestant, no renunciïs a reivindicar el disseny GRÀFIC, La disciplina de la comunicació visual, els teus projectes, l’orgull de ser dona, la teva capacitat creativa, el teu enginy, les teves habilitats tècniques, la teva sensibilitat i la força de la unió, de la col·legiació!

Si et vas perdre la retransmissió en directe, visualitza-la aquí  i comparteix l’esdeveniment a les teves xarxes, juntes i al costat del disseny, som cada dia més fortes.